O nama

Prvih četrdeset godina

Tvrtka BESTPROJEKT d.o.o., Biro za energetiku i strojarsku tehniku, nastala je kao 40%-tna pravna sljednica tvrtke MAŠINOPROJEKT iz Zagreba, te je kontinuirano nastavila poslovanje jednog od najvećih projektantskih biroa još od 1950-te godine. Danas je BESTPROJEKT d.o.o. obiteljska tvrtka i vlasnik udjela u Građevinsko-arhitektonskom birou MAŠINOPROJEKT-GAB iz Zagreba te spada u sam vrh projektiranja i savjetovanja u graditeljstvu. Osnovna je djelatnost naše tvrtke projektiranje, nadzor i savjetovanje u području strojarskih instalacija, procesne i energetske industrije te izrada elaborata zaštite okoliša i dokumentacije za inspekciju posuda pod tlakom.
 
Trideset godina smo poslovali na adresi Braće Domany 8 u Zagrebu. Preselili smo se 01.01.2009. u nov, moderno uređen i opremljen prostor u poslovnoj zgradi ELUSAR u Petrovaradinskoj 7/7, uz Zagrebačku aveniju u Zagrebu, koji nam omogućuje ugodnije i kvalitetnije poslovanje.
 
Radno iskustvo projektantskog tima je u rasponu je od dvije do trideset i pet godina, a obuhvaća rad u projektiranju i komunalnoj infrastrukturi raznih vrsta energetskih, poslovnih i stambenih objekata, trgovačkih centara, tvornica, hotela, banaka, bolnica, željezara, industrije tekstila i prerade metala.
 
Stručnošću, znanjem i dugogodišnjim iskustvom preko pola stoljeća, naša je tvrtka ostvarila mnogobrojne poslovne rezultate na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Također potičemo prenošenje znanja i iskustva sa starijih na mlađe kolege, što rezultira svakodnevnim napredovanjem i otvaranjem novih poslovnih vidika naših uposlenika i cjelokupnog poslovanja tvrtke.
 
Reference naše tvrtke uključuju rad s malim i srednjim poduzetnicima, multinacionalnim kompanijama i državnim institucijama te jamče našim sadašnjim i budućim partnerima vrhunsku kvalitetu usluge, maksimalnu odgovornost i poštivanje rokova.